Vejsalt levering

Når vinteren falder over de danske landskaber, har vi alle oplevet at selv de mest trafikerede veje kan blive optaget af glatføre, og forvandle dem til farlige strækninger. I disse øjeblikke kan en vejsalt levering gøre forskellen, og bekæmpe frost på vejen. 

Vi hos Storkedal Landbrug & Transport har siden 1992 hjulpet med saltning og vintervedligeholdelse. Vi tilbyder salg af vejsalt, saltning af veje, snerydning, men også vejsalt levering i Lynge og faktisk hele Sjælland. Befinder du dig derfor i hvilken som helst by på Sjælland såsom Roskilde eller Hillerød, kan vi nemt hjælpe dig. 

Vi servicerer hele Sjælland

Vejsalt levering: Vi hjælper med at bekæmpe glatføre

Når kulde og fugt forenes, har det en enorm stor risiko for at skabe en blanding af glatte veje og farlige forhold. Heldigvis kan det i de fleste tilfælde behandles, derfor tilbyder vi vejsalt levering. Vores engagement ligger i at sikre, at vejene forbliver kørbare, uanset hvor slem den danske vinter rammer os. 

Vores erfaring og ekspertise inden for saltning og vejsalt levering går langt tilbage, hvor vi har hjulpet mange lokalsamfund og virksomheder på Sjælland igennem årene. Når vi byder på vejsalt levering, sørger vi for sne og frostlagte veje og fortove, får et sikkert underlag.

Pålideligt og effektiv vejsalt levering med Storkedal Landbrug & Transport 

Vores tjenester dækker bredt, alt fra salg af vejsalt og vejsalt levering, til at vi kan komme ud og udføre selve saltningen af vejen, og eventuelt foretage snerydning i samme omfang. Vi ved alt om hvor irriterende det kan være, at ens tilgængelighed bliver spændt ben for, derfor sørger vi for at byde på effektiv vejsalt levering, der virker. 

Vores garanti kommer i form af vores erfaring i branchen, vi har hvert år siden 1992 hjulpet forskellige lokalsamfund på Sjælland, når temperaturen begynder at dale. Vi har derfor oplevet alle tænkelige scenarier og udfordringer, og kan hjælpe dig uanset størrelsen på opgaven. 

Skal vi hjælpe dig?

Få din vejsalt levering ved os hos Storkedal Landbrug & Transport, og så sørger vi for trygge og pålidelige veje. Ønsker du samtidig at vi salter vejene for dig, eller yder snerydningstjenester udover vores vejsalts levering, står vi også til rådighed. Kontakt os på 40289558 eller på clausen@storkedal.dk, og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med.

Kontakt os her

FAQ

Har du nogle spørgsmål, har vi prøvet at fange de mest gængse. Se og tryk på vores FAQ nedenfor, for at finde svaret. Er svaret du leder efter ikke dér, kan du altid henvende dig til os direkte. 

Vejsalt er ligesom almindeligt salt, små krystaller af natriumklorid i sin reneste form, et mineral der effektivt smelter is og sne. Når de spredes over vejene, laver det et sikkert underlag. Saltet bruge til at forhindre at is og sne fryser fast på veje og fortove, så gågængere, bilister og cyklister sikkert kan færdes.
Det korte svar er; ja, der er forskel på almindeligt køkkensalt og vejsalt. Forskellen ligger blandt andet i deres kemiske sammensætning, men også deres formål og evne til at håndtere frost. Vejsalt er udviklet til at tørre og smelte is og sne. Det har samtidig et lavere frysepunkt, hvilket det forbliver aktivt i ekstrem kulde.
Vejsalt virker effektivt til at bekæmpe glatføre i helt ned til i mellem -9 og °C -12°C. Når det bliver koldere, kan det blive mindre effektivt og miste sin evne. Bliver det endnu koldere endnu, er de mængder af salt der skal bruges på vejene skadeligt for naturen, derfor anbefales der i de situationer, at glatføre og frost på vejen skal bekæmpes ved andre metoder.
Varigheden af vejsaltens virkning varierer faktisk meget, afhængigt af flere faktorer, herunder temperaturen, mængden af vejsalt og fugtighedsniveauet. Normalt kan saltning af vejen fortsætte med at bekæmpe glatføre i mange timer, dog kan virkningen hurtigere aftage i ekstrem kulde.
Det kan måske være fristende at benytte almindeligt salt som en hurtig løsning til at bekæmpe glatføre. Sandheden er dog at almindeligt køkkensalt kan bruges til at bekæmpe glatføre, dog er det langt fra den mest effektive løsning. Det kan derfor godt bruges som en midlertidig løsning, da frost på vejen kræver rigtigt vejsalt, før det er helt sikkert.