Vejsalt

Vejsalt af høj kvalitet i Lynge og resten af Sjælland

Storkedal har siden 2002 forhandlet vejsalt til hele Sjælland. Lige siden vinteren 2009/2010 har vi selv stået for import af skibsladninger med salt til vejene. Som etablerede entreprenører med mange års erfaring med vinterservice og handel af salt til vejene ved vi, at vores kunder skal have den rette vare til rette tid og på rette sted. 

Derfor bestræber vi os også på at efterkomme dette, da vi ved at vores kunders tid er dyrebar. 
Ydermere har Storkedal siden vinteren 2009/2010 håndteret passende skibsladninger med vejsalt sæson efter sæson, hvilket vores nye og eksisterende kunder har nydt godt af.

Vi henvender os til hele Sjælland

Vi sælger salt til vejene til entreprenører, grossister og forhandlere i hele landet. Der er mulighed for at man selv henter den mængde vejsalt, der ønskes ved et af vores lagre. Ydermere tilbyder vi også at levere saltet til en aftalt adresse.

Vores speciale er, at vi tilbyder mix-salt, som er en blanding af sten- og havsalt 50/50.

Dette salt har den egenskab, at stensalten ikke støver og havsalten ikke fryser til klumper, der kan være svære at få ud af sprederen. 

Salg af saltning til veje af høj kvalitet

Hos Storkedal tilbyder vi følgende produktløsninger inden for vejsalt:

Pallevarer

Vi fører paller af stensalt med  40 sække á 25 kg. Vigtigt at nævne er, at der kun sælges hele paller, så minimumskøbet er en palle.

Bigbags

Vi fører to forskellige størrelser af bigbags med salt til veje:

  • 650 kg. pr. sæk
  • 1.000 kg. pr. sæk

Løst vejsalt

Vi fører løsninger på løst salt til veje. Hvis der ønskes køb af 1 tons vejsalt eller mere kan det afhentes ved et af vores lagre eller leveres efter aftale.

Ved ordrer eller sæson aftale på 100 tons pr. kunde, eller ved ønsket pris ved kunde eller 3. mand bedes de tage kontakt med Jørgen Clausen, som kan træffes på tlf. 40 28 95 58 eller på mail clausen@storkedal.dk.

Leveringssikkerhed

Såfremt en ordre eller sæson aftale er indgået før den 1. november, så garanteres samme mængde af salt samt pris for tilsvarende mængde i sæsonen.

Ved ønske om større reservation af vejsalt, uden binding, med pristillæg, kan dette også aftales. Vi tilbyder også at man individuelt kan indgå en aftale om, at du som kunde kan have lager hos os, hvis dette ønskes.

Dette er en fordel, hvis man ikke har et sted på egen grund, hvor man kan opbevare større mængder af salt til vej. Ved ønske om større reservation, uden binding og med pristillæg, kan dette også aftales.

Hvad koster vores vejsalt?

Når du køber vejsalt hos Storkedal kan du altid regne med rimelige priser. Priserne afhænger mest af alt af mængden af salt der ønskes. 

Vi sætter en stor ære i forhandle vores produkter i topkvalitet, så du som kunde altid kan vide dig sikker med den service vi tilbyder i led med køb, afhentning eller levering. Hos os er priserne altid konkurrencedygtige og kvaliteten af vores produkter er altid af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på vejsalt

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud på vores vejsalt. Hvis der ønskes at indgå en aftale om levering eller afhentning, så bedes du kontakte Jørgen Clausen på tlf. 40 28 95 58 eller på mail clausen@storkedal.dk. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe.

Kontakt os i dag