Studenterkørsel

Storkedal Landbrug & Transport er dit oplagte valg, når det kommer til at gøre studenterrunden til en uforglemmelig og festlig begivenhed. Vi tilbyder studenterkørsel med et udvalg af vores mange vogne, så dig og din klasse kan få en jeres livs fest. 

Vi tilbyder studenterkørsel i Lynge, men servicerer hele Sjælland. Har I derfor brug for os til at løfte din fest i Roskilde, Hillerød eller en helt tredje by, hjælper vi jer gerne. 

Vi tilbyder studenterkørsel på hele Sjælland

Lad os starte festen sammen med vores studenterkørsel

Studenterkørsel er en festlig tradition, hvor nyuddannede studenter fejrer deres beståede eksaminer, ved at køre igennem byen, som regel i åbne busser eller lastbiler med åbent lad på, dekoreret med flag og udstyret med musik. Det er en festlig tradition, hvor studenterne hyldes af venner, familie og alle forbipasserende der deltager i feststemningen. 

Vi hos Storkedal Landbrug & Transport vil mere end gerne hjælpe din klasse til at få en fest, hvor vi hjælper med den gode stemning og sørger for sikkerheden. 

Studenterkørsel er meget mere end bare transport fra den ene fest til den anden, det handler også om festen undervejs og fejringen af hårdt arbejde, dedikation og den opnåede viden gennem årene. Det er samtidig en symbolsk fest, der hylder sejren over akademiske udfordringer, og åbner dørene til nye muligheder. Der er faktisk mange gode årsager til at inddrage studenterkørsel, derfor har vi listet nogle af dem op:

 • Fejring af milepæl:
  Dig og dine klassekammerater har været igennem års arbejde på studierne, her markerer studenterkørsel en vigtig milepæl i jeres liv. Det er et tidspunkt hvor jeres hårde arbejde bliver fejret, og hvor I kan se tilbage på de præstationer I har opnået.
   
 • Fællesskab:
  Det er en perfekt mulighed for hele klassen at samles for at fejrer jeres præstationer, og skabe en afsluttende fest sammen.
   
 • Jubel og glæde:
  Studenterkørsel er fyldt med glæde, mest af alt for jer som studerende, men også for de forbipasserende. For mange mennesker spreder det positivitet og feststemning i bybilledet. 
   
 • Skab unikke minder: 
  Vi vil som vognmand gøre vores bedste, for at skabe minder for livet ved at tilbyde dig og din klasse studenterkørsel. Fra de festlige køreture til de kreative dekorationer, kan vi forsikre jer, at oplevelsen vil blive huset og værdsat mange år fremover. 

Fokus på sikkerheden under studenterkørsel med os

Sikkerheden står øverst på vores prioriteringsliste. Vi har stor fokus på at selve fejringen af de nyuddannede, sker under trygge og sikre forhold. 

Først og fremmest er der vores ansvar, i at vores køretøjer vil gennemgå grundige sikkerhedstjek forud for enhver kørsel. Vores lastbiler bliver serviceret af vores mekanikere inden afgang, så vognen I kører rundt i ingen mangler har. 

Dernæst er der spørgsmålet om selve foranstaltningerne der skal blive taget under kørslen. I vil derfor få en briefing af reglerne, inden afgang. Vi vil på ingen måde stå i vejen for at I får en mindeværdig fest, men med det sagt er det vigtigt at sikkerheden er i orden, og I kommer sikkert frem til jeres destination. 

Skal vi stå for at gøre jeres studenterrunde uforglemmelig?

Vi vil mere end genre hjælpe jer med at skabe unikke minder, og byder jer velkommen til at kontakte os i dag på 40289558 eller på clausen@storkedal.dk. Vi hjælper gerne til at koordinere destinationerne, besvare eventuelle spørgsmål, eller give jer et tilbud.

Kontakt os i dag