Vognmand i Lynge

Storkedal Landbrug & Transport leverer skræddersyede transportløsning til dig

Når det kommer til transport af gods, mener vi selv hos Storkedal Landbrug & Transport, at valget af en pålidelig vognmand er yderst afgørende for din virksomheds succes. Vi prioriterer nøjagtighed, og hvor vigtigt det er at levere vores transport til tiden, og i perfekt stand. 

Vi dækker hele Sjælland

En vognmand i Lynge med stor fleksibilitet 

Vores vognmandstjenester strækker sig ud over blot at flytte varer fra A til B. Vi tilbyder tilpassede løsninger, der matcher dine behov. Uanset om det er fragtmandstjenester til skrøbelige varer eller tungt gods, har vi ekspertisen og det rette udstyr til at sikre en fejlfri transport. Vi skal blot bare have din ordrer, og så er vi sikrer på at vi kan finde ud af en løsning til dit firma. 

Med vores flåde af forskellige køretøjer, kan vi garantere hurtige leverancer og en problemfri transport. Vores vognmænd har mange års erfaringer med i bagagen, hvilket betyder at de har en bred forståelse for forskellige transportbehov. Det sikrer dig, at dine varer når deres destination sikkert, og til tiden. 

Har du brug for en vognmand?

En vognmand er typisk et firma der ejer en flåde af køretøjer til brug af godstransport, oftest benyttet i erhvervsmæssige situationer. Hensigten er at få fragtet større ordrer sikkert og effektivt. Lige præcis dette, er hvad vi hos Storkedal Landbrug & Transport kan hjælpe dig med. 

Vi ser os selv som både fragtmænd, men også som logistikspecialister. Vi sørger for at planlægge ruten, omhyggelig håndtering af varer, og navigering gennem eventuelle udfordringer der kunne opstå på vejen, for at sikrer en problemfri transportproces. 

Vi vil mene, at vi stort set kan klare det meste. Du er velkommen til at kontakte os for konkrete opgaver, men nedenunder har vi samlet et udpluk af de opgaver, vi som vognmand i Lynge og på Sjælland tilbyder:

  • Kørsel med containere, hængertræk, kran/grab bil med kærre og tipsættevogn
  • Levering af grus, sand, sten, muldjord, flis, fliser
  • Bortkørsel af grene, rødder, bygningsaffalad, asfalt/beton, fliser m.v.
  • Levering af hø & halm i minibig og bigballer
  • Levering af vejsalt, løst, big-bags eller småposer på paller
  • Udlejning af containere og køreplader m.v.
  • Diverse specialopgaver 
  • Totalløsninger indenfor nedrivning, bortkørsel og re-etablering af områder
  • Samarbejde med lokale entreprenører vedr. etablering af ridebaner, haver m.v.
  • Levering af træpiller, løst, blæst i silo, big-bags eller småposer på paller

Vi er din vognmand i Lynge & Sjælland

Vi strækker os langt, og tilbyder vores løsninger til dig, der har brug for godstransport på Sjælland. Vi står klar som vognmand i Lynge da vi er beliggende her, men tager altid gerne imod forespørgsler om end du befinder dig i Roskilde, Hillerød, eller hvilket som helst andet område på hele Sjælland. 

Vi er din pålidelige partner inden for landbrug og transport, og er klar til at tage imod hvilken som helst opgave indenfor vores branche. Kontakt os på 40289558 eller på clausen@storkedal.dk, og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig. 

Kontakt os her