Snerydning & saltning​ på Sjælland

Hos Storkedal Transport & Landbrug tilbyder vi saltning og vintervedligeholdelse, i pasningsaftaler. Vi har en bred og moderne maskinpark med stor kapacitet samt erfarne medarbejdere. Det gør det muligt for os at tilbyde dig saltning og snerydning, der udføres 100% korrekt og i overensstemmelse med dine forventninger, uanset om det omhandler tid og effektivitet. 

Med vores omfattende udstyr, kommer også en mulighed fra vores side. Dette betyder, at vi tilbyder saltning og snerydning i Lynge hvor vi er beliggende, men byder også vores service i Roskilde, Hillerød og resten af Sjælland for den sags skyld. 

Vi rydder sne på hele Sjælland

Vi bruger moderne metoder til saltning og snerydning

Med det rette udstyr, har vi anskaffet os en mindre flåde der har gjort processen mere effektiv og pålidelig end hvad der før har været muligt. Til snerydning har vi forskellige typer af maskiner til rådighed, både store og små, der kan klare rydning af sne på stier, fortove, veje, parkeringspladser og andre arealer. 

Vores fremgangsmåde er, at vi typisk udvælger de mest effektive af vores maskiner og metoder der passer til opgaven, her går vi ud fra arealets størrelse og hvilken form belægning vi skal rydde. Vores maskiner gør det muligt for os at sprede salt og fjerne sne, effektivt, hurtigt og præcist. 

Hos Storkedal Transport & Landbrug har vi over 20 års erfaring, og er specialiseret i snerydning for erhvervsvirksomheder og privatveje, hvor vi blandt andet kan hjælpe dig med: 

  • Glatførebekæmpelse med spredning af vejsalt eller grus
  • Rydning af sne med sneplove af gummiskær der er skånsom overfor fliser og asfalt
  • Bortkørsel af sne med sneslynge/gummiged/lastbiler efter behov og aftale med kunden
  • Vi iværksætter selv arbejdet efter behov og kører kun når det er nødvendigt
  • Vi kører på alle tidspunkter af døgnet og alle ugens dage inklusiv helligdage

Skadeforebyggelse med professionel snerydning 

Er du i tvivl om hvorvidt det giver mening at få ryddet sne på vejene og glatførelse, vil vi anbefale dig at genoverveje. Korrekt saltning og rydning af sne er afgørende for at reducere risikoen for skader på ejendomme og potentielle ulykker. Vores effektive snerydning, minimerer risikoen for faldulykker og trafikuheld. 

Derudover er der også spørgsmålet om kontinuerlig drift for virksomheder. Ved glatføre er der en god chance for at din virksomheds produktion og drift kan blive haltet, hvor vi med vores vintervedligeholdelse, kan hjælpe med at din virksomhed opretholder normale aktiviteter. Vores snerydning giver jer en reducering af potentielle forsinkelser, sikrer jeres medarbejderes sikkerhed og bidrager til kontinuerlig produktion. 

Lad os stå for jeres vintervedligeholdelse 

Har du brug for saltning og pålidelige snerydningstjenester, der sikrer dig sikre arealer og minimale driftsforstyrrelser, kan vi uden problemer hjælpe. Kontakt os på 40289558 eller clausen@storkedal.dk, og så står vores team klar til at hjælpe. Uanset om du har spørgsmål eller søger informationer om det praktiske, hører vi gerne fra dig. 

Kontakt os i dag