Lagerhotel i Lynge

Med et lagerhotel får du midlertidig eller langvarig opbevaring, typisk af varer eller udstyr, hvor de sikkert og organiseret bliver opbevaret. Det smarte ved et lagerhotel, er at du kan nemt booke plads til at opbevare dine varer eller udstyr, indtil det bliver solgt eller til du får etableret dit eget lager. 

Hos Storkedal Landbrug & Transport tilbyder vi lagerhotel i Lynge, men henvender os til vores kunder på hele Sjælland, mangler dit firma beliggende i Hillerød, Roskilde eller en helt tredje by, kan vi hjælpe med opbevaringen. 

Lagerhotel på Sjælland

Faciliteter af vores lagerhotel 

Vores opbevarings faciliteter er skabt med foks på at imødekomme forskellige behov når det kommer til opbevaring, inden for industri og transport. Vores depotrum spænder fra rummelige opbevaringsheder med mulighed for eventuelle temperaturregulering, til høj fokus på sikkerhedssystemer, så du roligt kan være forsikret i din ejendomme og varers sikkerhed. 

Samtidig vil vi gerne tilbyde dig og dit firma fleksible lejeaftaler, da vi er helt med på, at behovene for opbevaring kan ændre sig over tid. Vi giver dig derfor en fleksibel aftale, der matcher din virksomheds skiftende krav, uanset om det er sæsonmæssige variationer eller eventuelle pludselige ændringer i opbevaringsbehov. 

Vores lagerhotel er af højeste sikkerhed 

Sikkerheden er i vores største prioriteter, når det kommer til vores depotrum og opbevaringsfaciliteter. Vi har sørget for at implementere avancerede sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine genstande, uanset typen af genstande, ejendele eller varer. 

Vores sikkerhedssystemer indebærer blandt andet 24/7 overvågning, adgangskontroller og alarmsystemer. Vi har derfor fuldstændig styr på, at kun autoriseret personale får adgang til faciliteterne, og at vi hurtigt og effektivt kan reagere, skulle eventuelle hændelser forekomme. 

Vi kan opbevare langt det meste

Vores lagerhotel er bygget og designet til at kunne imødekomme en række forskellige behov, for personer og firmaer der har unikke krav. Uanset om du har brug for opbevaring til industrielt udstyr, materialer, maskiner eller forskellige typer af varer, kan vi hjælpe dig. 

Uanset om du har brug for opbevaring af forskellige typer af varer, skrøbelige genstande, elektronik, inventar eller noget helt andet, er vores mål at give dig en tryghed i at dine genstande er i sikre hænder. Af forskellige typer genstande vi kan håndtere, kan vi blandt andet liste:

  • Industrielt udstyr 
  • Følsomt eller skrøbeligt udstyr
  • Elektronik og IT-udstyr 
  • Materialer og inventar
  • Fødevarer og landbrugsprodukter 
  • Forsyningskæde- og logistikmaterialer 
  • Transportudstyr

Er du i nogen som helst tvivl om vi kan hjælpe dig, hører vi altid gerne fra dig. 

Kontakt os i dag, og lad os blive jeres lagerhotel

Har du spørgsmål eller ønsker øvrige oplysninger vedrørende vores lagerhotel, hører vi gerne fra dig. Kontakt os på 40289558 eller på clausen@storkedal.dk, og så vil vores team stå klar til at besvare dine spørgsmål. Søger du priser, hører vi også fra dig, og kan give dig et uforpligtende tilbud, eller eventuelle særtilbud ud fra din situation. 

Kontakt os her