Piller til pillefyr i Lynge og resten af Sjælland

Hos Storkedal Transport & Landbrug sørger vi for effektiv og pålidelig levering af piller til pillefyr. Med fokus på kvalitet og service, stræber vi efter at imødekomme behovene hos både private og til erhverv. Vores sortiment er nøje udvalgt, og sikrer god kvalitet på vores træpiller, til overkommelige priser. 

Vi har i virksomheden budt på hjælp til transport og landbruget siden 1992, og har siden 2008 leveret piller til pillefyr i Lynge hvor vi er beliggende, men tilbyder også træpiller til resten af Sjælland, uanset om det er Roskilde, Hillerød, eller noget helt tredje. Pillerne leveres i løs vægt, blæst i silo, bigbags og småposer.

Vi leverer til hele Sjælland

Piller til pillefyr som en klog opvarmningsløsning 

Pillefyr er en effektiv, smart og miljøvenlig opvarmningsløsning, der faktisk bringer en række fordele med sig. Ikke nok med at det er en økonomisk løsning, er en af de mest markante fordele, deres miljøvenlighed. Piller til pillefyr brugt som brændsel, bliver brændt næsten fuldstændigt, og det samme gør de gasser, der udstedes under forbrændingen. Det betyder, at der stort set ingen forurening opstår. 

Brugen af træpiller til dit pillefyr, er også utrolig omkostningsbesparende, især sammenlignet med traditionelle opvarmningsformer. Træpiller er oftest en billigere brændstoftype sammenlignet med alternative løsninger som olie og gas, hvilket kan for dig betyde gode besparelser på varmeregningen. 

Vi forhandler kun piller til pillefyr til konkurrencedygtige priser

At finde billige træpiller tilbyder en attraktiv løsning for dem, der ønsker at opnå en effektiv opvarmning med økonomiske fordele. Hos Storkedal Transport & Landbrug tilbyder vi piller til pillefyr, til billige og konkurrencedygtige priser. Dette gør vi selvfølgelig, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vores fokus ligger på at sikre, at vores kunder får adgang til kvalitets-træpiller til en pris, der er rimelig og konkurrencedygtig på markedet. Vi arbejder tæt sammen med producenter og leverandører for at kunne tilbyde prisvenlige træpiller uden at gå på kompromis med brændværdi eller kvalitet.

Træpiller bringer en masse fordele 

Fordelene ved at bruge træpiller som opvarmningsmetode rækker langt, og er ifølge os en af de bedste metoder til brug af opvarmning, hvilket er lige præcis hvorfor vi har valgt at leverer denne løsning. Du kan blandt andet forvente:

 • Bæredygtig løsning
  Træpiller er ligesom vi har været inde på, en tæt på CO2-neutral løsning, og producerer kun en brøkdel udledning sammenlignet med fossile brændstoffer. Derudover bliver vores piller til pillefyr lavet på affaldsmaterialer fra træindustrien, og er derved genbrugsmaterialer. 
   
 • Økonomisk løsning 
  Leder du efter omkostningsbesparelser til din opvarmningsmetoder, har du fundet det rette brændsel. Træpiller er et af de mest økonomiske valg, når du står imellem forskellige typer af opvarmningsmetoder.
   
 • Effektiv og pålidelig løsning
  Træpiller har en utrolig høj brændværdi, hvilket betyder at de udnytter deres energipotentiale effektivt, og giver en god varmekilde. De giver også en jævn og pålidelig kilde til varme, uden svingninger. 
   
 • Let at opbevare 
  Pillerne er nemme at opbevare, og kræver i realiteten ikke særlig meget plads. De kan opbevares tørt og sikkert, hvilket gør dem praktiske til på privat brug, og til erhverv. 

Kontakt os her

Salg af træpiller 

Hos Storkedal tilbyder vi 6 mm træpiller af højeste kvalitet. Vi har fokus på kvalitet uden af det går ud over økonomien. Vi tilbyder følgende produktløsninger inden for træpiller:

Pallevarer

Vi fører paller med 16 kg  træpiller i hver sæk. På hver palle er der 56 sække i alt. Det er dog vigtigt at nævne, at vi kun forhandler hele paller og man kan derfor ikke købe halvfyldte paller.

Bigbags

Vi forhandler bigbags hvor indholdet og den samlede vægt er 800 kg træpiller pr. sæk.

Blæst

Hos Storkedal tilbyder vi indblæsning af træpiller. Vi kan blæse alt fra 3 til 13 tons (vægt på bilen) i både siloer såvel som diverse tanke.

Løst

Vi forhandler også træpiller i løs stand. Hvis der ønskes køb af 1 tons eller mere, så kan det afhentes eller leveres. For dette bedes du/I kontakte os og lave en aftale.

Få leveret piller til pillefyr hos os

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information om vores piller til pillefyr, kan du altid kontakte os på 40289558 eller clausen@storkedal.dk. Vores venlige og erfarne personale står klar til at besvare dine spørgsmål, og kan give dig eller dit firma, et særtilbud ud fra størrelsen af ordren du søger. 

Når du køber træpiller hos Storkedal kan du altid regne med rimelige priser. Prisen afhænger mest af alt af den mængde, der ønskes og markedet er meget omskifteligt, så det er prisen også hos os. Ring derfor altid og få en pris.