Leje af køreplader og jernplader

Under forskellige typer af byggeprojekter, renoveringsprojekter, eller projekter inden for landbrug, kører mange maskiner frem og tilbage, for eksempel gravemaskiner og lifte. Med en køreplade eller en jernplade, behøver du ikke bekymrer dig for at ødelægge din plæne eller belægninger. 

Hos Storkedal Landbrug & Transport er vi stolte af at kunne tilbyde udstyr af højeste kvalitet, til bygge- og landbrugssektoren. I forlængelse med det tilbyder vi leje af køreplader og jernplader. Vi stræber efter at kunne ramme bredt og tilbyder derfor leje af køreplader i Lynge, Roskilde, Hillerød, eller resten af Sjælland for den sags skyld. 

Vi servicerer hele Sjælland

Anvendelsesområder for køreplader / jernplader

Når du foretager dig en leje af køreplader, så åbner du op for en række forskellige anvendelsesområder inden for forskellige industrier. Vores jernplader er ideelle til brobygnings opgaver, sikring af stabile køreveje og samtidig skabe adgangsveje på for eksempel byggepladser. Vi har sikret os kun at have plader, der er designet til at modstå tung belastning, som skaber en pålidelig overflade.

Vores jernplader uvurderlige inden for forskellige sektorer, da de skaber en sikker overflade, som gør transport af tungemaskiner, byggematerialer, landbrugsredskaber, eller noget helt andet til en mulighed. Vi har fokus på at kunne tilbyde jernplader i forskellige størrelser, der giver dig mulighed for at vælge den bedste løsning til dit projekt.

Vores køreplader og jernplader er specielt gode til:

  • Græs
  • Belægning 
  • Skridsikkerhed
  • Terræn 
  • Stabilisering 

Er du i tvivl om hvorvidt dit projekt kræver hjælp af plader, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi nemt give dig svarene til dine spørgsmål.

Hvorfor vælge leje af køreplader? 

At leje jernplader bringer en række forskellige fordele med sig. Fleksibilitet er heriblandt en af de største, hvor du kan få adgang til lige akkurat det udstyr, når du har brug for det. Forskellige projekter vil kræve forskellige plader, størrelserne kan derfor variere meget fra projekt til andet. 

Ved vores leje løsninger, kan du modtage lige præcis den størrelse af jernplader, du har brug for, uden at binde kapital i køb af udstyr, der kun bruges sporadisk. 

Vi vil ligesom med alle vores andre services, stræbe efter at tilbyde dig fleksibilitet. Det vil derfor betyde, at med leje af køreplader hos os, får du en aftale der er designet til at passe dine tidsrammer og projektbehov. Vi har netop fokus på dette, så du kan få en tilpasset løsning der passer til dit budget, tidsplan og behov. 

Kvalitet og sikkerhed du kan stole på

I projekter hvor store maskiner skal bevæges og flyttes, er kvaliteten og sikkerheden af pladerne under, af høj betydning. Netop derfor er det vores kerneværdier, hvor alle vores jernplader gennemgår streng kontrol og vedligeholdelse, for at sikre at de opfylder de højeste standarder. 

Vi prioriterer netop dette, ved at tilbyde dig og dit firma leje af køreplader, der er fremstillet med fokus på bæreevne, skridsikkerhed og modstandsdygtighed. 

Kontakt os i dag for leje af køreplader 

Skal du have pålidelige og holdbare vejbelægning, eller skabe stabile underlag til dine maskiner på grund af et fremtidigt landbrugs- eller byggeprojekt, kan du altid kontakte Storkedal Landbrug & Transport. Kontakt os på 40289558 eller på clausen@storkedal.dk, og så byder vi på personlig assistance og rådgivning. Vi kan i samme omgang altid give dig et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os her