Levering af grus

Hos Storkedal Transport & Landbrug er vi din leverandør og partner inden for levering af materialer, til forskellige industrielle og byggeformål. Vores fokus ligger på at levere materialer af høj kvalitet, heriblandt levering af grus, jord, stabilgrus og levering af flis

Grus anses med gode grunde som et af de vigtigste materialer til forskellige projekter, heriblandt byggeri og anlæg. Materialet bruges som fundamentet til utrolige mange forskellige opgaver. Vi sørger for levering af grus i Lynge hvor vi er beliggende, men servicerer hele Sjælland, uanset om skal have leveret til Hillerød, Roskilde eller en helt tredje by. 

Vi leverer til hele Sjælland

Levering af grus: Vælg den rigtige type til dit projekt 

Grus findes i forskellige ”udgaver”, og kan blandt andet komme som fine og grove variationer. Valget af hvorvidt det er en grov eller fin variation skulle man måske tro, ikke har den store betydning, men det er faktisk utroligt vigtigt. Ved fx en opgave af brolægning skal gruset gerne være lerholdigt, så brostenene nemmere holder sammen.

Et andet eksempel er inde for haveanlæg, bruger man typisk afretningsgrus og parkgrus, der bruges til underlæg af belægninger af havegange og terrasser. Alt i alt er der mange forskellige variationer af grus, der passer til forskellige behov. 

Hos Storkedal Transport & Landbrug tilbyder vi levering af grus i et sortiment der rækker til langt de fleste behov, uanset typen af grus du er på udkig efter, og hvilket projekt du skal igangsætte. Vi har forskellige typer af fint grus, grove grus variationer, og stabilgrus. 

Vi tilbyder ikke kun levering af grus, men rådgivning til det rette valg 

Det kan ikke altid være helt nemt at vide, hvilken variation eller type af grus man har brug for til et specifikt projekt. Hos Storkedal Transport & Levering tilbyder vi ikke kun levering af grus, men er også mere end forberedt til at hjælpe dig med den nødvendige rådgivning. Hvis du fortæller os hvad projektet går ud på, kan vi uden problemer vejlede dig til hvilken type grus, der passer til. 

Det er yderst vigtigt for os, ikke kun at stå for levering af grus til dit projekt, men også at du vælger den rette type. Det kan være afgørende for projektets succes. Har du brug for hjælp, starter vi derfor med at forstå projektets krav og mål, hvilket giver os muligheden for at anbefale den mest passende type af grus. Vi stræber derfor efter udover at tilbyde levering af grus, men også at give dig følgende elementer med på vejen:

 • Ekspertise i gruset:
  Der findes et hav af forskelle variationer af grus, vi giver dig vores klare anbefaling til det mest passende grus, til dit projekt. 
   
 • Indsigt i anvendelse:
  Vores arbejde stopper ikke blot ved vores anbefaling, vi vil mere end gerne også give dig viden om korrekt anvendelse. Det sikrer dig at gruset yder mest optimalt. 
   
 • Optimale mængder:
  Som en del af vores levering af grus, guider vi dig også til den korrekte mængde, der er nødvendigt til dit projekt. Mængden er afgørende for de ønskede resultater. 
   
 • Integration i projektet:
  Ved måden hvorpå gruset bedst kan integreres i dit projekt, vil du opleve minimering af spild og øget effektivitet. 

Hurtig og prisdygtig levering af grus hos os

Når du bestiller fra os, har vi vores egne vognmand – Dette gør i den grad din bestilling tidsbesparende, hvor vi er med hele vejen. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, står vi altid klar til at hjælpe. Kontakt os på 40289558 eller clausen@storkedal.dk, og så står vores eksperter klar til at hjælpe.

Udover vores levering af grus, har vi generelt fokus på levering af forskellige materialer, og hører gerne fra dig uanset hvilke, om end det er jord, stabil grus eller andet. 
 

Kontakt os i dag