Træpiller i høj kvalitet i Lynge og resten af Sjælland

Hos Storkedal har vi siden 2008 beskæftiget os med salg og import af træpiller. Vi har hjemtaget utallige skibsladninger af træpiller af høj kvalitet for at efterkomme vores kunders efterspørgsel. Vi befinder os i Lynge, men vi forhandler træpiller til hele Sjælland.

Vi sælger til alle kunder hvad end de er private, grossister eller varmeværker og kvaliteten er den samme uanset hvilken type kunde. Vi sætter en ære i at sikre, at vores service er i top. Vi stræber altid efter at give dig den bedste oplevelse, når du handler træpiller hos os. 

Kontakt os og hør mere

Salg af træpiller 

Hos Storkedal tilbyder vi 6 mm træpiller af højeste kvalitet. Vi har fokus på kvalitet uden af det går ud over økonomien. Vi tilbyder følgende produktløsninger inden for træpiller:

Pallevarer

Vi fører paller med 16 kg  træpiller i hver sæk. På hver palle er der 56 sække i alt. Det er dog vigtigt at nævne, at vi kun forhandler hele paller og man kan derfor ikke købe halvfyldte paller.

Bigbags

Vi forhandler bigbags hvor indholdet og den samlede vægt er 800 kg træpiller pr. sæk.

Blæst

Hos Storkedal tilbyder vi indblæsning af træpiller. Vi kan blæse alt fra 3 til 13 tons (vægt på bilen) i både siloer såvel som diverse tanke.

Løst

Vi forhandler også træpiller i løs stand. Hvis der ønskes køb af 1 tons eller mere, så kan det afhentes eller leveres. For dette bedes du/I kontakte os og lave en aftale.
Hvad koster vores træpiller?

Når du køber træpiller hos Storkedal kan du altid regne med rimelige priser. Prisen  afhænger mest af alt af den mængde, der ønskes og markedet er meget omskifteligt, så det er prisen også hos os. Ring derfor altid og få en pris. 
Få et uforpligtende tilbud på træpiller

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud på vores træpiller. Hvis du ønsker  en aftale om levering eller afhentning, så bedes du kontakte Thomas Clausen på tlf. 40 28 95 58 eller på mail clausen@storkedal.dk. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. 

Vi står altid klar til at hjælpe.