Træpiller i høj kvalitet i Lynge og resten af Sjælland

Hos Storkedal har vi i mere end 5 års erfaring med salg og import af træpiller. Vi har i 5 år hjemtaget utallige skibsladninger af træpiller af høj kvalitet for at efterkomme vores kunders efterspørgsel. Vi befinder os i Lynge, men vi forhandler træpiller til hele Sjælland.

Vi sælger til alle kunder hvad end de er private, grossister eller varmeværker og kvaliteten er den samme uanset hvilken type kunde. Vi gør altid en ære i at sikre at vores service er i top, og at vores kunder får træpiller af højeste kvalitet. Vi stræber altid efter at give dig den bedste oplevelse, når du handler træpiller hos os. 

Kontakt os og hør mere

Salg af træpiller 

Hos Storkedal tilbyder vi 6 mm træpiller af højeste kvalitet. Vi har fokus på kvalitet uden af det går ud over økonomien. Vi rekvirer gerne analyseresultater, hvis det ønskes. Vi tilbyder følgende produktløsninger inden for træpiller:

Pallevarer

Vi fører paller med 16 kg. træpiller i hver sæk. På hver palle er der 56 sække i alt. Det er dog vigtigt at nævne, at vi kun forhandler hele paller og man kan derfor ikke købe halvfyldte paller.

Bigbags

Vi forhandler bigbags hvor indholdet og den samlede vægt er 650 kg træpiller pr. sæk.

Blæst

Hos Storkedal forhandler vi blæsning af træpiller. Vi kan blæse alt fra 3 til 13 tons (vægt på bilen) i både siloer såvel som diverse tanke.

Løst

Vi forhandler også løsninger i led med træpiller i løs stand. Hvis der ønskes køb af 1 tons eller mere, så kan det afhentes eller leveres. For dette bedes de kontakte os og lave en aftale.

Hvad koster vores træpiller?

Når du køber træpiller hos Storkedal kan du altid regne med rimelige priser på vores træpiller. Priserne på træpillerne afhænger mest af alt af mængden af træpiller der ønskes. 

Vi sætter en stor ære i forhandle træpiller i topkvalitet, så du som kunde altid kan vide dig sikker med den service vi tilbyder i led med køb, afhentning eller levering af træpiller. Hos os er priserne altid konkurrencedygtige og kvaliteten af vores træpiller er altid af højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på træpiller

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et godt tilbud på vores træpiller. Hvis der ønskes at indgå en aftale om levering eller afhentning, så bedes du kontakte Jørgen Clausen på tlf. 40 28 95 58 eller på mail clausen@storkedal.dk. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi står altid klar til at hjælpe.